Στο Troggi χρησιμοποιούμε ένα από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά λογισμικά ανίχνευσης λογοκλοπής για την ανάλυση διαδικτυακών και ακαδημαϊκών πηγών από εταιρίες και ιδρύματα. Ο έλεγχος πλαγιαρισμού που θα ολοκληρωθεί για εσάς θα εξακριβώσει όλα τα στοιχεία με αποτελέσματα από διαδικτυακές πηγές, όπως ακριβώς πραγματοποιούν πλέον αυτόματα και πολλά ακαδημαϊκά ιδρύματα. Η ίδια μέθοδος χρησιμοποιείται από τους περισσότερους καθηγητές και ακαδημαϊκά ιδρύματα για να ελέγχουν και να επαληθεύουν την αυθεντικότητα μιας εργασίας πριν παραδοθεί από έναν σπουδαστή. Το λογισμικό μας είναι εγγυημένα η καλύτερη εναλλακτική του επίσημου εργαλείου που χρησιμοποιείται ευρέως από τα πανεπιστήμια.

Με την αγορά της παραγγελίας σας θα σας αποσταλεί η πλήρης αναφορά αυθεντικότητας του εγγράφου σας με όλα τα σημεία που έχουν υποστεί λογοκλοπή επισκιασμένα αλλά και οι πηγές τους. Πιο συγκεκριμένα, κάθε λέξη/φράση που υπέστη λογοκλοπή από κάποια διαδικτυακή πηγή θα επισκιάζεται ελαφρά με χρώμα. Για κάθε πηγή θα εμφανίζεται το αντίστοιχο μοναδικό χρώμα ώστε να γνωρίζεται ποια αντιγραμμένα κομμάτια του κειμένου προέρχονται από ποια ακριβώς πηγή. Στο τέλος της αναφοράς θα επισημαίνεται το συνολικό ποσοστό λογοκλοπής καθώς και το ποσοστό λογοκλοπής που βρέθηκε από την κάθε πηγή. Τις περισσότερες φορές, οι αναφορές εντός εισαγωγικών και οι βιβλιογραφικές παραπομπές θα εξαιρούνται αυτόματα από την αναφορά.

Η έκδοση που χρησιμοποιούμε δεν διατηρεί τα αρχεία σας στη βάση του λογισμικού και διαγράφεται μετά από 24 ώρες. Αυτό σημαίνει πως κανένα στοιχείο δεν αποθηκεύεται ποτέ σε κάποια βάση δεδομένων και τα πάντα διαγράφονται μετά την ολοκλήρωση ελέγχου. Σε όλες τις συνεργασίες μας με φοιτητές και επαγγελματίες ποτέ δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα με το ποσοστό αυθεντικότητας μιας εργασίας αλλά και την εχεμύθεια στις υπηρεσίες μας.

Σε σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται να υπάρχει μία μικρή απόκλιση ύψους 4-6% από τον έλεγχο που μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον εργοδότη ή καθηγητή σας. Αυτό συμβαίνει γιατί το κάθε λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής έχει τα δικά του κριτήρια αναζήτησης. Στο Troggi χρησιμοποιούμε ένα από τα πιο εξελιγμένα και διαδεδομένα εργαλεία ανίχνευσης πλαγιαρισμού ισάξιο σε αποτελέσματα συγκριτικά με το επίσημο λογισμικό που χρησιμοποιείται από τα περισσότερα ακαδημαϊκά ιδρύματα. Συνεπώς, η εταιρία μας εγγυάται για τα έγκυρα αποτελέσματα που παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας καθώς η απόκλιση μπορεί να είναι απειροελάχιστη.

Επειδή η αναφορά που θα σας αποσταλεί από εμάς θα περιέχει μία πλήρη ανασκόπηση του έργου σας όπως αναφέρουμε και στις υπηρεσίες μας, οποιοδήποτε αίτημα για επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνεται αποδεκτό. Ωστόσο, καθώς εγγυόμαστε για τα αποτελέσματα που παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας, σε περίπτωση που ανακαλύψετε ποσοστό λογοκλοπής της εργασίας σας με μεγαλύτερη απόκλιση των 6% από κάποιο άλλο έγκυρο λογισμικό λογοκλοπής, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε ολική επιστροφή χρημάτων. Επίσης προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων και στην περίπτωση που αποφασίσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός τριών ωρών από την αγορά της (ισχύει μόνο σε περιπτώσεις που δεν έχετε παραλάβει ήδη την αναφορά σας).