Στο Troggi χρησιμοποιούμε το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής που χρησιμοποιείται ευρέως για την ανάλυση διαδικτυακών και ακαδημαϊκών πηγών από εταιρίες και ιδρύματα. Ο έλεγχος πλαγιαρισμού που θα ολοκληρωθεί για εσάς θα εξακριβώσει όλα τα στοιχεία με αποτελέσματα από διαδικτυακές πηγές, όπως ακριβώς πραγματοποιούν πλέον αυτόματα και όλα τα πανεπιστήμια. Η ίδια μέθοδος χρησιμοποιείται από τους περισσότερους καθηγητές και ακαδημαϊκά ιδρύματα για να ελέγχουν και να επαληθεύουν την αυθεντικότητα μιας εργασίας πριν παραδοθεί από έναν σπουδαστή.

Με την αγορά της παραγγελίας σας θα σας αποσταλεί η πλήρης αναφορά αυθεντικότητας του εγγράφου σας με όλα τα σημεία που έχουν υποστεί λογοκλοπή επισκιασμένα αλλά και οι πηγές τους. Πιο συγκεκριμένα, κάθε λέξη/φράση που υπέστη λογοκλοπή από κάποια διαδικτυακή ή ακαδημαϊκή πηγή θα επισκιάζεται ελαφρά με χρώμα. Για κάθε πηγή θα εμφανίζεται το αντίστοιχο μοναδικό χρώμα ώστε να γνωρίζεται ποια αντιγραμμένα κομμάτια του κειμένου προέρχονται από ποια ακριβώς πηγή. Στο τέλος της αναφοράς θα επισημαίνεται το συνολικό ποσοστό λογοκλοπής καθώς και το ποσοστό λογοκλοπής που βρέθηκε από την κάθε πηγή. Τις περισσότερες φορές, οι αναφορές εντός εισαγωγικών και οι βιβλιογραφικές παραπομπές θα εξαιρούνται αυτόματα από την αναφορά.

Η έκδοση που χρησιμοποιούμε είναι 100% no repository, αυτό σημαίνει πως κανένα στοιχείο δεν αποθηκεύεται ποτέ σε κάποια βάση δεδομένων και τα πάντα διαγράφονται μετά την ολοκλήρωση ελέγχου. Συνεργαζόμαστε με ποικίλα φοιτητικά φροντιστήρια και ποτέ δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα με το ποσοστό αυθεντικότητας μιας εργασίας αλλά και την εχεμύθεια στις υπηρεσίες μας.

Σε σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται να υπάρχει μία μικρή απόκλιση ύψους 4-6% από τον έλεγχο που μπορεί να πραγματοποιηθεί εκ νέου από τον εργοδότη ή καθηγητή σας. Αυτό συμβαίνει γιατί προστίθενται και επεξεργάζονται χιλιάδες διαδυκτιακές πηγές καθημερινά με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην εμφανίζεται το ακριβές ποσοστό στην ίδια εργασία στα εργαλεία λογοκλοπής. Ωστόσο, η εταιρία μας εγγυάται για τα έγκυρα αποτελέσματα που παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας καθώς η απόκλιση μπορεί να είναι απειροελάχιστη.

Επειδή η αναφορά που θα σας αποσταλεί από εμάς θα περιέχει μία πλήρη ανασκόπηση του έργου σας όπως αναφέρουμε και στις υπηρεσίες μας, οποιοδήποτε αίτημα για επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνεται αποδεκτό. Ωστόσο, καθώς εγγυόμαστε για τα αποτελέσματα που παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας, σε περίπτωση που ανακαλύψετε ποσοστό λογοκλοπής της εργασίας σας με μεγαλύτερη απόκλιση των 6% δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε ολική επιστροφή χρημάτων. Επίσης προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων και στην περίπτωση που αποφασίσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός μίας ώρας από την αγορά της (ισχύει μόνο σε περιπτώσεις που δεν έχετε παραλάβει ήδη την αναφορά σας).